Lifetime Warranty | Est. 2000

Before and After Renovation – PropNex Headquarters

Watch how this 5,000 sqft space was stripped from top to bottom, from wall to wall and transformed into a technologically smart office with a futuristic outlook that is also functional and convenient.

This not so typical office space gets you excited being in it. The moment you walk in, you are immediately transported into a whole new dimension.

But there was no magic employed in creating this very futuristic office. Instead, creativity coupled with a lot of hard work and quite literally a lot of sweat was the main key in realizing this massive renovation project – thanks to the collaborative effort of senior designer JJ Yang along with designer Jingyu Chou!

With over 10K homeowners to date enjoying our LIFETIME WARRANTY, we got everything covered so you can fully enjoy your newly renovated space!

GET FREE QUOTATION: http://www.reztnrelax.com/free-quotation/

Next Post

Previous Post

© 2018 Rezt & Relax Interior

Theme by Anders Norén